Beholder Apple garanti etter iPhone skjerm reparasjon

iphone skjerm bytte

Glad Nyhet for ny retningslinje fra Apple garanti !

Apple har meldt seg til butikkene at iPhone skjerm bytte i tredjeparts, ikke lenger bryter garantien men så lenge den uautoriserte mobil verksted ikke ødelegger kabinettet eller andre relaterte komponenter.

apple garanti

Garanti for tredjeparts skjerm

Tidligere gjorde iPhone skjerm bytte fra uautorisert verksted at hele iPhone var utenfor garanti men nå gjelder dette bare selve skjermen.

Hvis du som er kunde  har en iPhone med tredjeparts skjerm fra en uautorisert verksted og trenger reparasjon av andre komponenter som ikke er skjerm relatert.

Skal Apple reparere skaden.

Apple reparerer

Dette gjelder kun for andre komponenter men ikke skjermen og hvis man ønsker å reparere skjerm hos Apple service senter.

Hos Apple Service senter må man betale en standard pris hvis telefonen ikke var under garantien.

Kilde Macrumors.com

Erstatter iPhone skjerm

Hvis kunden ikke ønsker å betale full pris for å bytte ut en tredjeparts skjerm når den blir ødelagt, kan Apple nekte å reparere for kunden selv om enheten er under garanti.

Garantien gjelder imidlertid ikke hvis en tredjeparts ødelegger andre deler av iPhone, og garantien fraAppleCare+ vil ikke dekke tredjeparts reservedeler.

Kilde fra MacRumors

MacRumors har bekreftet at denne nye retningslinje gjelder nå i USA og Canada, og det er ventet at resten av verden vil følge etter.

Kilde Macrumors.com

Les også:

Original vs uoriginal iPhone skjerm

4 tipser hvordan du beholder batteri tid lengre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *