Slik ser du forkjellen mellom en kopi og original iPhone skjerm

OEM og kopi skjermer

Bilde ble laste opp fra: Reparasjonmobil.no

Forskjell mellom OEM og kopi iphone skjermer og hvorfor så mange varianter av kvalitet og priser ?

Her vil du se tre grunner til det: kulturforskjeller, markedsføring og merkenavn brudd på opphavsretten.

 • Kulturforskjeller – De fleste iPhone LCD-skjermer er produsert eller restaurert i det asiatiske markedet, en kultur barrierer og språkbarrierer som rett og slett ikke stemmer overens med andre nasjoner merke og vilkår knyttet til iPhone reservedeler.

«For eksempel: Ordet OEM (Original Equipment Manufacturer) ble brukt veldig ofter i Asia der amerikanerne vil ha en tendens til å si «Original» eller «Genuine.» skjerm.

 • Markedsføring – Ulike markedsføring vri disse vilkårene og forsøk på å annonsere LCD-reservedeler på en måte som det skal høres ett godt kjøp.

«For eksempel: I en annonse titlen står det» Original White LCD-skjerm with digitizer and flame for iPhone 6S « på eBay høres ut som en 100% autentisk LCD-skjerm og er » Ny «siden objektet tilstanden gjenspeiler at det er slik.

Hva dette egentlig betyr, er at du kjøper en komplett skjerm med:

En original iPhone skjerm fra Sharp eller Toshiba og Lcd er original men er ferdig restaurert.

Har en «aftermarket»( ettermarked ) deler festet til LCD-skjermen.-

Andre deler og komponenter gjenvinnes fra ødelagte LCD-skjermer for å lage en restaurert LCD-skjerm og kunne ha andre «ettermarkedet» reservedeler som brukes i re-produksjon.

Brudd på opphavsrett av merkenavn – Med mindre du er autorisert lisens til å selge Apple iPhone-reservedeler til iPhone reparasjon, har du ikke  lov til å annonsere ny «Originale» deler, selv om varen er ny og 100% autentisk. Hvis du noen gang ser ordene «for iPhone 4s, 5, 5s, 5c» etc. på slutten av varen tittelen, nå vet du hvorfor.

Apple har faktisk vært ganske stille om å pålegge planer hos toll- og internett markedsføring for de som selger iPhone reservedeler uten autorisasjon.

I sammendraget vri mange av selgere i utgangspunktet deres reklame tekst for å omgå risikoen for å selge restaurert, uautoriserte Apple-reservedeler mens de forvirrer sluttbrukeren med fancy tekniske ord som dekke sannheten.

Ordene som ble brukt for iPhone skjermer.

Vi har nå analysert fra de forskjellige selgere fra Finn.no, Qxl.no etc. og vi har lagd en liste over noen av de vanligste begrepene som bruket i produkt tilbudene for iPhone reservedeler. Liste finner du nedenfor.’

 • Original
 • OEM
 • Grade A Copy
 • High Copy
 • High Copy Grade A
 • Grade A
 • Grade A+
 • Grade AAA
 • Original Replacement

Ser noe av disse kjent ut? Vi er sikker på du er !

Legg merke til hvordan hvert ord eller uttrykk har en «positiv tegn» . Hvis det er en «Grade A» og «Grade A +,» burde det ikke være en «Grade B» eller «Grade A-» i leverandør betingelse kriteriene?

Sannsynligvis, men du vil aldri se den.

I skolen gikk vi fra A til B, ikke fra A til «Nesten Perfekt.»

Bare forstå at når betingelsen går opp eller ned, vil du bare se et annet «positivt tegn» som brukes som forårsaker mer forvirring til tilstand du faktisk kjøper.

Vanligste priser i markedet for iPhone skjermer på nett.

Du får det du betaler for. De fleste iPhone skjerm leverandører kommer til nesten like priser som konkurrenten har.

Hvis du ser en pris som er betydelig lavere enn andre leverandører som tilbyr, skal du gi opp ett av følgende:

 • Kjøp en kvantum av iPhone skjermer
 • Kvaliteten på de restaurerte
 • Kvaliteten på produsentens arbeid.
 • Selskapets tjeneste tar hensyn til salg, frakt, enkel retur og varighet av garantien.

La oss ta et eksempel på en leverandør som tilbyr for iPhone 6s skjerm og dissekere sannsynligheten for hva vi faktisk kjøper basert på deres annonserte tilstand.

knust iphone

Så hvis du gikk for å kjøpe den billigste iPhone skjermen fra leverandøren din og spurte «Er disse nye ?,» ville de mest sannsynlig svare med «Ja». I eksemplet til varenummer 1 er LCD-skjermen ny, men det er en uoriginal LCD-skjerm.

Det ble laget for det eneste formålet med barberings kostnad. De vil ofte ha dårlig oppløsning, fargestyrker, dårlig berøring og kvalitet på utførelse.

Livssyklus av original vs ikke-original iPhone skjerm

Kilde: harvestcellular.net

Lese mer om:

En godt råd når du har en knust iPhone skjerm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *